AcasăKenyaAfacerea ideală pentru o tânără din Kenya. Reciclează ambalaje din plastic și...

Afacerea ideală pentru o tânără din Kenya. Reciclează ambalaje din plastic și face cărămizi „mai rezistente ca cimentul”

-

O tânără din Kenya, de profesie inginer, a reușit să pună pe picioare o fabrică în care amestecă nisipul cu plastic de la ambalaje de lapte, şampon sau pungi de cereale, pe care îl reciclează, și topeşte materia primă rezultată la temperaturi înalte şi o modelează sub formă de cărămizi. Ideea a venit din dorința de a proteja mediul și susține că deșeurile plastice sunt o problemă la nivel mondial.

„Ne-am săturat (să nu se facă nimic). Deşeurile plastice nu sunt doar o problemă kenyană, ci una globală şi, dacă nu suntem în stare să oferim soluţii practice, a le cere oamenilor să adopte o cultură a reciclării se poate dovedi o adevărată provocare”, explică într-un reportaj realizat de EFE și preluat de Agerpres, tânăra Matee, în vârstă de 29 de ani, fondatoarea companiei Gjenge Makers, care produce material sustenabil de construcţii cu ajutorul reziduurilor plastice.

mai mult la    /www.digi24.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...